Meteen naar de content

Gratis verzendkosten vanaf 50 euro | Niet goed? Geld terug!

  De Mikasa BV550C | De Beachvolleybal van de Olympische Spelen in 2024

  De Mikasa BV550C | De Beachvolleybal van de Olympische Spelen in 2024

  Mikasa heeft onlangs de officiële wedstrijdbal van de Olympische Spelen in 2024 uitgebracht: de Mikasa BV550C. Deze beachvolleybal biedt een compleet nieuwe ervaring volgens onze gebruikers. Ben je benieuwd naar wat er allemaal veranderd is?

  Grip is verbeterd van de Mikasa BV550C, maar...

  De Mikasa Pro Beach BV550C is de opvolger van de Mikasa VLS300 en is momenteel beperkt verkrijgbaar in Nederland en België. Mikasa heeft op alle fronten verbeteringen aangebracht ten opzichte van zijn voorganger. Zo is de grip verbeterd, is de bal beter bestand tegen water en is er een geheel nieuw ventielsysteem geïntroduceerd.

  Volgens de eerste intensieve gebruikers van de Mikasa BV550C moet je wel eerst een tijdje met de bal spelen voordat de grip optimaal is. Zo kan de bal in het begin glad aanvoelen, gelukkig verbetert dit naarmate je de bal vaker gebruikt.

  De verandering van de bal is ook goed te zien wanneer je deze naast de oudere versie legt, de Mikasa VLS300. Hier zie je namelijk dat er bij de nieuwste Mikasa gebruik wordt gemaakt van het "dimple" systeem, dit zijn de kleine 'deukjes' die je ziet in de bal. Dit is vergelijkbaar met de indoor Mikasa volleybal, de V200W.

  "Het voelt als een samenvoeging van de indoor Mikasa V200W en de Mikasa VLS300."

  Mikasa Pro Beach BV550C en de Mikasa VLS300

  De nieuwe bal voor internationale toernooien en de Olympische Spelen in Parijs 2024

  De Mikasa BV550C is geïntroduceerd als de officiële beachvolleybal van de Olympische Spelen in Parijs 2024. Daarom heeft Mikasa ervoor gekozen om de bal eerst beschikbaar te stellen aan de wereldtop teams en deze al te gebruiken bij internationale toptoernooien.

  Olympische Spelen Parijs 2024 Beachvolleybal

  Beperkte beschikbaarheid in Nederland en België

  De Mikasa BV550C is nog maar beperkt verkrijgbaar in Nederland en België. Tot nu toe hebben alleen de top teams en nationale selecties hun eerste wedstrijden en trainingen met de nieuwste Mikasa beachvolleybal kunnen spelen.

  Bij Volleybalkopen.nl kun jij een van de eersten zijn in Nederland en België! Wil je er zeker van zijn dat je een van de eerste exemplaren bemachtigt? Plaats dan nu alvast je pre-order. Naar verwachting zullen wij de eerste bestellingen verzenden vanaf midden juli 2023!

  De prijs van de Mikasa BV550C

  Mikasa staat bekend als de wedstrijdbal op internationaal topniveau. Dit betekent dat we gaan voor de beste kwaliteit die we kunnen bieden. Hier hangt uiteraard een prijskaartje aan. De nieuwe BV550C zal worden verkocht voor €94,95.

  Vind je dit wat aan de dure kant, maar wil je toch kennismaken met het nieuwe design van de Mikasa BV550C? Kijk dan eens naar de replica versie, de Mikasa BV551C! Deze Mikasa beachvolleybal kun je bestellen voor een voordeligere prijs van €69,95. Let op: Wees er snel bij!